aigua clara
AIGUA CLARA
LA NOSTRA COOPERATIVA
‣ Qui Som
‣ Valors
‣ Els nostres llauradors
PRODUCTES
CAMPANYA TARANJA
PUNTS DE VENDA
CONTACTAR
AGRICULTURA ECOLÒGICA

L'agricultura ecològica és l’activitat agrícola productiva que es caracteritza perquè tant en els procesos de producció com en la seua posterior transformació, no utilitza substàncies perjudicials ni per als éssers humans i ni per al medi.
En els conreus ecològics les tècniques que s’empren són les que han acompanyat a la humanitat des de les primeres passes de la civilització, i així doncs estan avalades per milers d’anys d’utilització. Estos procediments estan encaminats a fomentar la biodiversitat necessària per a trobar un equilibri del medi natural, i potenciar els processos físics i químics naturals que activen la fertilitat de la terra.
Front a això, l’agricultura actualment convencional i majoritària fa un ús massiu dels plaguicides, que han esdevingut una amenaça persistent per a tots els éssers vius. Els seus efectes negatius són molt diversos i afecten a un gran nombre d’organismes i ecosistemes diferents. Incideixen en la contaminació ambiental directa sobre l’aire, la terra i les aigües, i a més la seua acció perjudicial és acumulativa a la cadena tròfica.
L’experiència i tradició dels nostres llauradors sumades a l’adopció de les noves i sostenibles tecnologies aplicades a l’agricultura, fan possible a Aigua Clara disposar d’uns productes per al consum lliures de verins i amb un equilibri nutricional adequat.