aigua clara
AIGUA CLARA
LA NOSTRA COOPERATIVA
‣ Qui Som
‣ Valors
‣ Els nostres llauradors
PRODUCTES
CAMPANYA TARONJA
ACTIVITATS
PUNTS DE VENDA
CONTACTAR

Qui Som

Aigua Clara és un projecte que començà fa molts anys. Els anys 80 foren mobilitzadors  de moltes iniciatives socials: la producció de cultius ecològics en la Ribera del Xúquer per part de Pep Tudela i la participació en la cooperativa Terra Viva foren el començament d'una manera d’apropar els productes ecològics a molta gent que, a poc a poc, i des de diverses comarques, va anar fent grup, per acabar constituint el 1999 l'Associació de Productors/es i Consumidors/es de productes ecològics Aigua Clara. De les experiències i treballs realitzats durant aquests anys, el  2003 va nàixer el que és avui AIGUA CLARA CAMI NOU COOP. V.
L'Assemblea és el màxim òrgan de decisió d'AIGUA CLARA  i el Consell Rector és l'encarregat de vigilar que la gestió de la cooperativa complisca els criteris de treball marcats per l’Assemblea. L'equip de gestió, administració i venda, format per sòcies treballadores, revisen i informen el Consell Rector del seu treball en les reunions  periòdiques.
Altres equips de treball formen part de l'organització de la cooperativa, on és imprescindible el treball voluntari dels nostres socis i sòcies, des de treballs administratius, informació i divulgació, equips de camp, equips de producció, compres i altres.
Més de 2000 referències formen l'oferta de productes a la venda directa per  als nostres associats i públic en general, articles que formen dos grups ben diferenciats:
D’una banda el producte de collita pròpia, és un dels valors més importants del nostre treball. Els llauradors i productors d’Aigua Clara estan encarregats  de cultivar fruites i hortalisses de temporada durant tot l'any seguint els criteris del comerç just.
D’altra banda els productes elaborats i embassats que comprem a altres empreses, prioritzant els projectes familiars, xicotetes o mitjanes empreses.
Aquests productes els podeu trobar a la seu de la cooperativa, la tenda d'Alberic i també a algunes associacions vinculades i als punts de distribució que AIGUA CLARA té al País Valencià.
Des del 2007 AIGUA CLARA va començar la distribució de Taronja ecològica de la Ribera del Xúquer. Aquesta iniciativa ens ha aportat experiències positives al contactar amb diferents grups de consum de l'Estat Espanyol, que estan treballant a l'igual que nosaltres, per la recuperació de la Sobirania Alimentària.